Letselschade doorverwijzing

Letselschade doorverwijzing

U heeft een letselschade doorverwijzing van Achmea ontvangen? U bent hier op de juiste plek om uw letselschade te melden als u via Achmea een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten. Na het invullen van dit formulier neemt uw persoonlijke letselschade expert zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Komt u liever langs?

U kunt contact met ons opnemen om de letselschade te melden. Dit kan telefonisch, schriftelijk of per e-mail. Maar u mag ook gewoon bij ons langskomen. De koffie staat altijd klaar en we vinden het leuk om u ons kantoor te laten zien. Wanneer u schade aan ons meldt, zoeken we meteen uit wie van onze letselschade-experts uw zaak het beste kan behandelen.

De betreffende letselschade-expert neemt zo snel mogelijk contact met u op. Hij of zij behartigt uw belangen gedurende het hele letselschadetraject. Ook heeft uw expert namens u contact met alle verschillende partijen. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij met u wat er is gebeurd, wat de schade is, en wat de mogelijkheden en kansen van uw zaak zijn. Belangrijk daarbij is het onderzoeken van de aansprakelijkheid.

Voorschot ontvangen
Ondertussen kunt u door uw letsel al te maken krijgen met extra kosten voor huishouden, vervoer, oppas, ziektekosten en dergelijke. U kunt bijvoorbeeld het werk in en om het huis niet meer zelf doen. Dan zult u regelmatig hulp moeten inhuren. In dat geval kunnen we tussentijds een voorschot aanvragen op de schadevergoeding.

Over ons
Hofmans Letselschade is een ervaren letselschadebureau voor slachtoffers van ongevallen en medische fouten. Wij helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij. Hofmans Letselschade is in heel Nederland actief. Dus waar u ook woont, wij kunnen uw zaak behandelen. Het traject begint met het melden van uw schade, daarna gaan wij voor u aan de slag. Hier leest u welke stappen wij nemen.

Meer informatie over letselschade? Wij helpen u graag verder!