Letselschade door vuurwerk

Letselschade door vuurwerk

December is voor veel mensen een feestmaand: Sinterklaas, Kerstmis en als klap op de vuurpijl Oud & Nieuw. Het nieuwe jaar wordt vaak ingeluid met knallend vuurwerk, waar helaas niet iedereen plezier aan beleefd. Helaas komen er ook de nodige risico’s bij kijken, en vinden er jaarlijks veel gevallen met letselschade door vuurwerk plaats. Met alle gevolgen van dien, want vuurwerk kan ernstige verwondingen met zich meebrengen. Van blindheid tot flinke brandwonden.

Letselschade door anderen of een fabrieksfout

Niet alleen in de nacht van 31 december is er gevaar voor letselschade door vuurwerk. Dit begint vaak al een week van tevoren. Veel mensen vinden het dan ook niet prettig om de deur uit te gaan, door angst geraakt te worden door een rotje of een vuurpijl. Want u kunt natuurlijk zomaar slachtoffer worden door andere mensen die vuurwerk afsteken. Of dat u zelf vuurwerk afsteekt, en letselschade oploopt door een fabrieksfout. Heeft u letselschade door vuurwerk opgelopen, en is iemand anders hier aansprakelijk voor? Dan kunt u recht hebben op een schadevergoeding.

De hoogte van de schadevergoeding

Hoeveel de schadevergoeding is, hangt af van verschillende aspecten en schadeposten. Te denken valt aan de ernst van de verwondingen op uw lichaam, en de extra kosten waar u mee te maken heeft gekregen na de letselschade. Zoals medische zorg, en hulp in de huishouding omdat u dit niet meer zelf kunt doen. Ook kunt u wellicht (tijdelijk) niet meer werken, waardoor u inkomsten misloopt. Hofmans helpt u graag kosteloos bij het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij. Ook regelen wij voorschotten, zodat u rekeningen direct kunt betalen

Hofmans Letselschade helpt u kosteloos bij letselschade door vuurwerk

U denkt misschien dat u een moeizaam traject staat te wachten, maar dat is gelukkig niet het geval als u Hofmans Letselschade inschakelt. We zoeken de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Met uiteraard als doel een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit onverwachts toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade door vuurwerk opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Letselschade door vuurwerk

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!