Letselschade door kuil(en) in de weg

Letselschade door kuil(en) in de weg

Struikelen of je verstappen doordat er een kuil in de weg zit komt regelmatig voor. Vaak loop je weer door en geef je jezelf de schuld van de onoplettendheid. Maar als blijkt dat deze kuil in het trottoir of weg is veroorzaakt door gebrekkig onderhoud dan kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. Want als blijkt dat u naar het verstappen uw enkel hebt gekneusd of wellicht ergere letselschade door kuil(en) in de weg heeft opgelopen en u daardoor bijvoorbeeld een bepaalde tijd niet naar uw werk kunt gaan is dit een vervelend verhaal.

De wegbeheerder, in veel gevallen de gemeente, is verplicht om te zorgen voorgoed onderhoud van wegen, paden en stoepen. Zij moeten er tevens voor waken dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan zoals bijvoorbeeld het verzakken van de straat of weg. Indien dit niet voldoende is gebeurd en u hierdoor letsel oploopt is de gemeente daarvoor aansprakelijk. De aansprakelijkheid is in sommige gevallen lastig te bewijzen, echter zijn hier wel voldoende mogelijkheden.

Heeft u letsel op gelopen door kuil(en) in het wegdek? Bent u bijvoorbeeld gevallen en heeft u een kneuzing of breuk opgelopen? Of wellicht bent u met u scooter of fiets gevallen en heeft u meer schade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag de letselschade te verhalen op de tegenpartij. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, het kost u dus niets!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!