Letselschade door gladde (natte) vloeren in gebouwen

Letselschade door gladde (natte) vloeren in gebouwen

U bent gevallen op een gladde en/of glibberige vloer op uw werk of in een winkel/gebouw. Bent u vervelend ten val gekomen en heeft u hierbij letselschade door gladde (natte) vloeren in gebouwen opgelopen? Was er geen enkele waarschuwing zodat u had kunnen weten dat u voorzichtig de vloer moest betreden? Grote kans dat wij uw letselschade kunnen verhalen.

Als u uitglijdt en er was geen waarschuwingsbord, en door de val heeft u lichamelijk letsel opgelopen is dit uitermate vervelend en pijnlijk. Door uw lichamelijke letsel moet u waarschijnlijk extra kosten maken. U kunt de extra kosten van uw schade waarschijnlijk verhalen op de eigenaar van de vloer, dit kan bijvoorbeeld de winkeleigenaar zijn of uw werkgever. Om een val te voorkomen dient men namelijk vooraf gewaarschuwd te worden. Het valt meestal de persoon niet te verwijten dat hij/zij onoplettend en onvoorzichtig was aangezien er geen veiligheidsmaatregelen waren genomen zoals waarschuwingsborden of afzettingen.

Wellicht bent u uitgegleden op een (natte) vloer? En u heeft daarbij schade opgelopen? Hofmans Letselschade kan helpen deze schade te verhalen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u geheel gratis, het kost u dus niets.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!