Letselschade door een hond

Letselschade door een hond

Een hond hoeft niet de intentie te hebben om te bijten. Het kan immers ook gebeuren tijdens het spelen. Maar in alle gevallen kan een dergelijke beet grote gevolgen hebben, zowel lichamelijk als geestelijk. Een bijtwond kan een tetanusinfectie veroorzaken maar daarnaast ook beschadiging aan weefsel, spier, pees of bot. Na genezing kunt u littekens overhouden maar ook een angst voor honden. Letselschade door een hond kan erg vervelend zijn!

De eigenaar van de hond is in (bijna) alle gevallen aansprakelijk. Daarom kunt u het letsel verhalen en heeft u recht op een schadevergoeding en/of smartengeld. Smartengeld compenseert hetgeen u psychisch heeft opgelopen van deze ervaring.

Heeft u letselschade opgelopen door een hondenbeet? Bent u daarvoor bij de dokter of ziekenhuis geweest om het te laten behandelen? Dan helpen wij u graag verder om uw letselschade te bepalen en te verhalen. Dit is geheel vrijblijvend en kost u niets! Neem direct contact op met onze letselschade specialist, die helpt u direct verder.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!