Letselschade brandwonden

Letselschade brandwonden

Heeft u letselschade met brandwonden opgelopen, en is iemand anders hiervoor verantwoordelijk? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. De brandwonden (met name tweede- en derdegraads) kunnen namelijk een enorme impact op uw leven hebben. Zo heeft u wellicht last van veel pijn, en heeft u te maken met extra kosten die u voor het ongeval niet had. Hierbij gaat het niet alleen om de medische kosten, maar ook andere schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Loopt u door de brandwonden ook inkomsten mis, omdat u niet meer kunt werken, dan moet de verantwoordelijke partij ook hiervoor een schadevergoeding betalen.

Hoogte schadevergoeding voor letselschade brandwonden

U zult zich vast afvragen: ‘hoe hoog is die schadevergoeding dan?’ Dat hangt af van verschillende factoren, die we graag met u bespreken. Hofmans Letselschade heeft juristen in huis die u persoonlijk bijstaan en een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u realiseren. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we uw situatie, en bekijken we of we uw schade kunnen verhalen op de verantwoordelijke partij. Vervolgens zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen we bewijsmateriaal.

Hofmans helpt u gratis

We zorgen er niet alleen voor dat u een schadevergoeding voor uw letselschade met brandwonden ontvangt, ook regelen we voorschotten. Hiermee kunt u namelijk direct uw extra kosten betalen, zodat u niet in financiële moeilijkheden komt. U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over torenhoge rekeningen van ons. We doen dit namelijk helemaal gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn voor uw brandwonden, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor schadevergoeding voor uw brandwonden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Letselschade brandwonden

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!