Letselschade advocaat Zaanstad

Letselschade advocaat Zaanstad

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van  letselschade.

Ben ik verplicht ik een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Zaandam. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Oorzaken letselschade

Letselschade kunt u op veel verschillende manieren hebben opgelopen. Van een uitglijder op een veel te gladde winkelvloer, tot een fikse hondenbeet in het Darwinpark. Maar het kan ook zomaar zijn dat u slachtoffer bent van een medische fout. Naast lichamelijke klachten, kunt u ook ineens veel extra kosten hebben. Te denken valt aan huishoudelijke hulp, omdat u dit niet zelf meer kunt uitvoeren. Of misschien bent u genoodzaakt om de komende periode met het openbaar vervoer te reizen, doordat u niet meer kunt autorijden. Gelukkig kunt u dit soort kosten verhalen op degene die hiervoor aansprakelijk is. Hoe? Dat vertellen we u graag in een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Hofmans Letselschade Zaanstad

Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid, om vervolgens de schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Wees niet bang voor torenhoge kosten, onze dienst is namelijk helemaal gratis. Zodra de andere partij heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door zijn of haar verzekeraar. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Zaanstad

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!