Letselschade advocaat Utrecht

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht? In 95% van de gevallen heeft u die eigenlijk helemaal niet nodig. Maar heel weinig zaken komt namelijk voor de rechter, aangezien het overgrote deel buiten advocaten en rechtbanken om wordt geregeld. Wie u dan wel het beste kunt inschakelen? Letselschadebureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars, die het hele traject van letselschaderegeling uitvoeren. Al meer dan 20 jaar helpen wij cliënten met letselschade uit (de omgeving van) Utrecht. Geheel kosteloos, en met succes.

Oplopende schadeposten

U kunt op veel verschillende manieren letselschade oplopen. Tijdens een wandeling over de Oudegracht bijvoorbeeld, waarbij u struikelt over een losse putdeksel. Of misschien loopt u schade op door een gebrekkig product dat u heeft gekocht. U kunt hierdoor niet alleen lichamelijke klachten krijgen, maar ook op kosten worden gejaagd. Schadeposten als verwarming en elektriciteit bijvoorbeeld, mocht u door het ongeval thuis moeten blijven. Bij ernstige ongevallen kunnen zelfs aanpassingen aan uw huis nodig zijn, zodat u daar kunt blijven wonen. Het is mogelijk dit soort kosten te verhalen op degene die hiervoor aansprakelijk is. Hoe? Dat leggen we u graag uit in een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Letselschade Utrecht

We staan u bij in het uitzoeken van de aansprakelijkheid, om vervolgens de schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Wees niet bang voor torenhoge kosten, want onze dienst is helemaal gratis. Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door zijn of haar verzekeraar. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Utrecht, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Utrecht

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen