Letselschade advocaat Utrecht

Letselschade advocaat Utrecht

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Ben ik verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Utrecht. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Oplopende schadeposten

U kunt op veel verschillende manieren letselschade oplopen. Tijdens een wandeling over de Oudegracht bijvoorbeeld, waarbij u struikelt over een losse putdeksel. Of misschien loopt u schade op door een gebrekkig product dat u heeft gekocht. U kunt hierdoor niet alleen lichamelijke klachten krijgen, maar ook op kosten worden gejaagd. Schadeposten als verwarming en elektriciteit bijvoorbeeld, mocht u door het ongeval thuis moeten blijven. Bij ernstige ongevallen kunnen zelfs aanpassingen aan uw huis nodig zijn, zodat u daar kunt blijven wonen. Het is mogelijk dit soort kosten te verhalen op degene die hiervoor aansprakelijk is. Hoe? Dat leggen we u graag uit in een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Letselschade Utrecht

We staan u bij in het uitzoeken van de aansprakelijkheid, om vervolgens de schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Wees niet bang voor torenhoge kosten, want onze dienst is helemaal kosteloos. Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door zijn of haar verzekeraar. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Utrecht

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!