Letselschade advocaat Tilburg

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Tilburg? Wellicht omdat u slachtoffer bent geworden van een ongeluk. Of u heeft schade opgelopen door een product met een fabrieksfout. Dit soort situaties zijn al vervelend genoeg, maar kunnen ook nog eens voor extra kosten zorgen. Zo kunt u schade hebben opgelopen aan uw voertuig, en de komende periode extra reiskosten hebben. Is dit veroorzaakt door iemand anders, dan kunt u hiervoor een schadevergoeding claimen.

Jurist in plaats van een letselschade advocaat

In de meeste gevallen (ruim 95%) kunt u beter kiezen voor een jurist dan voor een letselschade advocaat in Tilburg. Het overgrote deel van de letselschade cases wordt namelijk geregeld buiten advocaten en rechtbanken om. Het hele traject van letselschaderegeling wordt daarom met name uitgevoerd door letselschadebureaus als Hofmans Letselschade, en verzekeraars. Wij helpen cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Tilburg. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Tilburg

Letselschade kan een hoop onvoorziene kosten met zich meebrengen. Schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Als iemand anders hiervoor aansprakelijk is, dan kunnen we die kosten op hem of haar verhalen. Dit betekent dat u die andere partij aansprakelijk moet stellen. Hoe? Daar helpen we u graag bij. Zonder dat het u geld kost. Deze kosten worden namelijk vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke partij, zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Tilburg, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Tilburg

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen