Letselschade advocaat Tilburg

Letselschade advocaat Tilburg

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Ben ik verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Tilburg. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

Wellicht bent u slachtoffer geworden van een ongeluk. Of u heeft schade opgelopen door een product met een fabrieksfout. Dit soort situaties zijn al vervelend genoeg, maar kunnen ook nog eens voor extra kosten zorgen. Zo kunt u schade hebben opgelopen aan uw voertuig, en de komende periode extra reiskosten hebben. Is dit veroorzaakt door iemand anders, dan kunt u hiervoor een schadevergoeding claimen.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Tilburg

Letselschade kan een hoop onvoorziene kosten met zich meebrengen. Schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Als iemand anders hiervoor aansprakelijk is, dan kunnen we die kosten op hem of haar verhalen. Dit betekent dat u die andere partij aansprakelijk moet stellen. Hoe? Daar helpen we u graag bij. Zonder dat het u geld kost. Deze kosten worden namelijk vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke partij, zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Tilburg

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!