Letselschade advocaat Rotterdam

Letselschade advocaat Rotterdam

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Ben ik verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Rotterdam. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Wanneer is er sprake van letselschade?

U kunt in allerlei soorten situaties letselschade oplopen: van een ongelukkige val door een losse putdeksel tijdens het winkelen, tot een fikse hondenbeet in het Kralingse Bos. Bent u slachtoffer van een ongeval of een medisch incident? Dan kunnen de kosten snel oplopen door schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Wellicht kunt u een bepaalde tijd geen huishoudelijk werk meer uitvoeren. Of moet u een examen uitstellen, waardoor u studievertraging oploopt. Is iemand anders hier aansprakelijk voor, dan is het mogelijk die kosten op hem of haar te verhalen. Hoe? Dat leggen we u graag uit in een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Rotterdam

We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij. Onze dienst kost u niets. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Rotterdam

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!