Letselschade advocaat Rotterdam

Zoekt u een letselschade advocaat in Rotterdam? In 95% van de situaties is dit helemaal niet nodig. Maar een heel klein percentage van de zaken komt namelijk voor de rechter. Dat betekent dat het overgrote deel wordt geregeld buiten advocaten en rechtbanken om. Het hele traject van letselschaderegeling wordt in de meeste gevallen uitgevoerd door letselschadebureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars. Wij helpen cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Rotterdam. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Wanneer is er sprake van letselschade?

U kunt in allerlei soorten situaties letselschade oplopen: van een ongelukkige val door een losse putdeksel tijdens het winkelen, tot een fikse hondenbeet in het Kralingse Bos. Bent u slachtoffer van een ongeval of een medisch incident? Dan kunnen de kosten snel oplopen door schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Wellicht kunt u een bepaalde tijd geen huishoudelijk werk meer uitvoeren. Of moet u een examen uitstellen, waardoor u studievertraging oploopt. Is iemand anders hier aansprakelijk voor, dan is het mogelijk die kosten op hem of haar te verhalen. Hoe? Dat leggen we u graag uit in een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Rotterdam

We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij. Onze dienst kost u niets. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in , die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Rotterdam

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen