Letselschade advocaat Nijmegen

Letselschade advocaat Nijmegen

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Ben ik verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Nijmegen. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen: van een aanrijding door een scooter op de Waalkade, tot een uitglijder op een veel te gladde winkelvloer. Maar ook kunt u slachtoffer zijn van een ongeval op het werk. Wat voor soort letselschade u ook heeft, de kosten kunnen snel oplopen door schadeposten waar u misschien niet eerder aan heeft gedacht. Reiskosten bijvoorbeeld, omdat u door een gebroken arm bent genoodzaakt om met het openbaar vervoer te reizen. Of huishoudelijke hulp. Deze kosten zijn te verhalen op degene die hier aansprakelijk voor is. Bent u daarom op zoek naar een letselschade advocaat in Nijmegen? Wij geven u graag een net zo goede optie.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Nijmegen

Zoekt u hulp bij het hele traject van letselschaderegeling? Cliënten met letselschade uit (de omgeving van) Nijmegen helpen wij kosteloos. Al meer dan 20 jaar, met succes. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade, in welke vorm dan ook? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Nijmegen

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!