Letselschade advocaat Haarlem

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Haarlem? Grote kans dat u die eigenlijk helemaal niet nodig heeft. Omdat maar heel weinig gevallen voor de rechter komen, wordt het overgrote deel van de zaken buiten advocaten en rechtbanken om geregeld. Daarom kunt u beter kiezen voor letselschadebureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars, die het hele traject van letselschaderegeling uitvoeren. Wij helpen cliënten met letselschade uit (de omgeving van) Haarlem geheel kosteloos. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Oorzaken letselschade

U kunt op veel verschillende manieren letselschade hebben opgelopen. Misschien bent u op de Grote Markt gestruikeld over een losse stoeptegel en hard ten val gekomen. Of bent u aan het Spaarne aangereden door een scooter. Hierdoor kunt u niet alleen lichamelijke klachten hebben, maar ook plotseling met schadeposten zitten waar u wellicht niet meteen aan denkt. Zoals huishoudelijke hulp, omdat u dit niet zelf meer kunt. Of misschien stond u op het punt om te gaan verhuizen, en moet u dit nu laten doen. U kunt dit soort kosten verhalen op degene die hiervoor aansprakelijk is. Hoe? Dat vertellen we u graag in een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Hofmans Letselschade Haarlem

Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid, om vervolgens de schade op de aansprakelijke partij te verhalen. U hoeft hierbij niet bang te zijn voor torenhoge kosten, want onze dienst is helemaal gratis. Zodra de andere partij heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door zijn of haar verzekeraar. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Haarlem, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Haarlem

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen