Letselschade advocaat Groningen

Letselschade advocaat Groningen

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Ben ik verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Groningen. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

Heeft u letselschade opgelopen, en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Groningen? Wellicht bent u op de Vismarkt gestruikeld over een losse stoeptegel, waardoor u een gebroken pols heeft opgelopen. Of bent u tijdens het hardlopen in het Noorderplantsoen in uw been gegrepen door een hond. Dit soort situaties zijn al pijnlijk en vervelend genoeg, maar voor u het weet, zit u ook nog eens met kosten opgescheept. Te denken valt aan hulp in de huishouding, omdat u dit niet zelf meer kunt uitvoeren. Is dit veroorzaakt door iemand anders, dan kunt u hiervoor een schadevergoeding claimen.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Groningen

Zoals u zelf misschien al ondervindt, kan letselschade een hoop onvoorziene kosten met zich meebrengen. Schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Als iemand anders hiervoor aansprakelijk is, dan kunnen we die kosten op hem of haar verhalen. Dit betekent dat u die andere partij aansprakelijk moet stellen. Hoe? Daar helpen we u graag bij. Geheel kosteloos. Onze dienst wordt namelijk vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke partij, zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Groningen

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!