Letselschade advocaat Groningen

Heeft u letselschade opgelopen, en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Groningen? Wellicht bent u op de Vismarkt gestruikeld over een losse stoeptegel, waardoor u een gebroken pols heeft opgelopen. Of bent u tijdens het hardlopen in het Noorderplantsoen in uw been gegrepen door een hond. Dit soort situaties zijn al pijnlijk en vervelend genoeg, maar voor u het weet, zit u ook nog eens met kosten opgescheept. Te denken valt aan hulp in de huishouding, omdat u dit niet zelf meer kunt uitvoeren. Is dit veroorzaakt door iemand anders, dan kunt u hiervoor een schadevergoeding claimen.

Kies voor een letselschade jurist

In de meeste gevallen van letselschade (ruim 95%), kunt u echter beter een jurist in de arm nemen dan een letselschade advocaat in Groningen. Het overgrote deel van de letselschade cases wordt namelijk geregeld buiten advocaten en rechtbanken om. Wie het hele traject van letselschaderegeling dan wel uitvoert? Dat zijn met name letselschadebureaus als Hofmans Letselschade en verzekeraars. Wij helpen cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Groningen. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Groningen

Zoals u zelf misschien al ondervindt, kan letselschade een hoop onvoorziene kosten met zich meebrengen. Schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Als iemand anders hiervoor aansprakelijk is, dan kunnen we die kosten op hem of haar verhalen. Dit betekent dat u die andere partij aansprakelijk moet stellen. Hoe? Daar helpen we u graag bij. Geheel kosteloos. Onze dienst wordt namelijk vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke partij, zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Groningen, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Groningen

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen