Letselschade advocaat Enschede

Zoekt u hulp bij het traject van letselschaderegeling, en denkt u hierbij aan een letselschade advocaat in Enschede? In 95% van de situaties kunt u beter kiezen voor een jurist, omdat maar een heel klein percentage van de zaken voor de rechter komt. Het overgrote deel wordt dus geregeld buiten advocaten en rechtbanken om. Het hele traject van letselschaderegeling wordt voornamelijk uitgevoerd door letselschadebureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars. Wij helpen cliënten kosteloos uit (de omgeving van) Enschede. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen. Niet alleen door een ongeluk op bijvoorbeeld de Gronausestraat, maar ook door een fabrieksfout van een gekocht product. Of wat dacht u van een hondenbeet tijdens een ontspannen wandeling in het Volkspark? Voor u het weet, lopen de kosten snel op door schadeposten waar u misschien niet eerder aan heeft gedacht. Reiskosten bijvoorbeeld, omdat u door verwondingen niet meer kunt fietsen en voor langere tijd met het openbaar vervoer moet reizen. Of misschien heeft u een tentamen gemist en daardoor studievertraging opgelopen. Dit soort kosten zijn te verhalen op degene die hier aansprakelijk voor is. Hoe? Dat vertellen we u graag in een vrijblijvend gesprek.

Gratis hulp van Hofmans Letselschade Enschede

We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid, en het verhalen van de schade op de verantwoordelijke partij. Onze dienst kost u overigens niets. Tijdens uw eerste gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, vergoedt zijn of haar verzekeraar de kosten van Hofmans Letselschade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Enschede, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade, in welke vorm dan ook? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Enschede

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen