Letselschade advocaat Eindhoven

Letselschade advocaat Eindhoven

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van  letselschade.

Ben ik verplicht ik een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Eindhoven. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Uiteenlopende schadeposten door letselschade

Heeft u letselschade opgelopen in Eindhoven? Wellicht bent u op Strijp S aangereden door een fietser, of bent u op de markt gestruikeld over een losse stoeptegel. Ook kan het zomaar gebeuren dat u slachtoffer bent geworden van een medische fout in het ziekenhuis. Wat u ook is overkomen, u kunt hierdoor in aanraking komen met uiteenlopende schadeposten. Te denken valt aan kosten in de huishoudelijke hulp, omdat u dit niet meer zelf kunt uitvoeren, of u loopt studievertraging op doordat u een examen moet uitstellen. Is iemand anders hier aansprakelijk voor, dan is het mogelijk die kosten op hem of haar te verhalen.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Eindhoven

We helpen u graag bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de verantwoordelijke partij. Dat kost u overigens niets. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Eindhoven

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!