Letselschade advocaat Eindhoven

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Eindhoven? Grote kans dat die helemaal niet nodig is, omdat maar een heel klein percentage van de zaken voor de rechter komt. Het overgrote deel wordt dan ook geregeld buiten advocaten en rechtbanken om. U vraagt zich vast af wie het hele traject van letselschaderegeling dan wel uitvoert? Dat doen letselschadebureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars. Wij helpen cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Eindhoven. Met veel succes, al meer dan 20 jaar lang.

Uiteenlopende schadeposten door letselschade

Heeft u letselschade opgelopen in Eindhoven? Wellicht bent u op Strijp S aangereden door een fietser, of bent u op de markt gestruikeld over een losse stoeptegel. Ook kan het zomaar gebeuren dat u slachtoffer bent geworden van een medische fout in het ziekenhuis. Wat u ook is overkomen, u kunt hierdoor in aanraking komen met uiteenlopende schadeposten. Te denken valt aan kosten in de huishoudelijke hulp, omdat u dit niet meer zelf kunt uitvoeren, of u loopt studievertraging op doordat u een examen moet uitstellen. Is iemand anders hier aansprakelijk voor, dan is het mogelijk die kosten op hem of haar te verhalen.

Gratis hulp van Hofmans Letselschade Eindhoven

We helpen u graag bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de verantwoordelijke partij. Dat kost u overigens niets. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Eindhoven, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Eindhoven

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen