Letselschade advocaat Den Haag

Bent u slachtoffer van letselschade? Wellicht bent u daarom op zoek naar een letselschade advocaat in Den Haag. Toch kunt u in 95% van de gevallen beter kiezen voor een jurist. Het overgrote deel van dit soort zaken wordt namelijk buiten rechtbanken om geregeld. Het hele traject wordt met name uitgevoerd door bureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars. Cliënten met letselschade uit (de omgeving van) Den Haag helpen wij kosteloos. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Uiteenlopende soorten letselschade

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen: van een aanrijding door een bus bij het station, tot het uitglijden op een te gladde vloer in de supermarkt. Of misschien bent u wel slachtoffer van een medisch incident in het ziekenhuis. Voor u het weet, lopen de kosten snel op door schadeposten waar u zelf niet altijd aan denkt. Wellicht kunt u voor een bepaalde tijd niet meer fietsen, en bent u genoodzaakt met het openbaar vervoer te reizen. Of u kunt bijvoorbeeld geen tuinwerkzaamheden meer uitvoeren, waardoor u hiervoor hulp moet inschakelen. Is iemand anders hier aansprakelijk voor, dan kunnen we die kosten op hem of haar verhalen. Hoe dit in zijn werk gaat, leggen we u graag uit in een vrijblijvend gesprek.

Hofmans Letselschade helpt u kosteloos

Onze dienst is gratis. Tijdens het eerste gesprek onderzoeken we of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. We helpen met het uitzoeken van de aansprakelijkheid, om vervolgens de schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Den Haag, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Den Haag

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen