Letselschade advocaat Den Haag

Letselschade advocaat Den Haag

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Ben ik verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Den Haag. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Uiteenlopende soorten letselschade

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen: van een aanrijding door een bus bij het station, tot het uitglijden op een te gladde vloer in de supermarkt. Of misschien bent u wel slachtoffer van een medisch incident in het ziekenhuis. Voor u het weet, lopen de kosten snel op door schadeposten waar u zelf niet altijd aan denkt. Wellicht kunt u voor een bepaalde tijd niet meer fietsen, en bent u genoodzaakt met het openbaar vervoer te reizen. Of u kunt bijvoorbeeld geen tuinwerkzaamheden meer uitvoeren, waardoor u hiervoor hulp moet inschakelen. Is iemand anders hier aansprakelijk voor, dan kunnen we die kosten op hem of haar verhalen. Hoe dit in zijn werk gaat, leggen we u graag uit in een vrijblijvend gesprek.

Hofmans Letselschade helpt u kosteloos

Onze dienst is gratis. Tijdens het eerste gesprek onderzoeken we of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. We helpen met het uitzoeken van de aansprakelijkheid, om vervolgens de schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Den Haag

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!