Letselschade advocaat Breda

Letselschade advocaat Breda

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Ben ik verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Breda. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

U kunt op verschillende manieren letselschade oplopen: van een ongelukkige val door een losse putdeksel op het Kerkplein, tot een aanrijding door een auto op de Ginnekenweg. Bent u slachtoffer van een ongeval of een medisch incident? Dan heeft u wellicht al gemerkt dat de kosten snel kunnen oplopen door schadeposten waar u waarschijnlijk geen rekening mee heeft gehouden. Het kan zomaar zijn dat u huishoudelijke hulp moet inschakelen, omdat u dit zelf niet meer kunt. Of dat u een tentamen heeft moeten uitstellen, waardoor u studievertraging heeft opgelopen. Deze kosten zijn te verhalen op degene die hier aansprakelijk voor is.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Breda

Zoals u zelf misschien al heeft gemerkt, kan letselschade diverse onvoorziene kosten met zich meebrengen. Deze kunnen we verhalen op degene die hiervoor verantwoordelijk is. Dit betekent dat u die andere partij aansprakelijk moet stellen. Hoe? Daar helpen we u graag bij. Geheel kosteloos. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade daadwerkelijk verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Breda

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!