Letselschade advocaat Breda

U kunt op verschillende manieren letselschade oplopen: van een ongelukkige val door een losse putdeksel op het Kerkplein, tot een aanrijding door een auto op de Ginnekenweg. Bent u slachtoffer van een ongeval of een medisch incident? Dan heeft u wellicht al gemerkt dat de kosten snel kunnen oplopen door schadeposten waar u waarschijnlijk geen rekening mee heeft gehouden. Het kan zomaar zijn dat u huishoudelijke hulp moet inschakelen, omdat u dit zelf niet meer kunt. Of dat u een tentamen heeft moeten uitstellen, waardoor u studievertraging heeft opgelopen. Deze kosten zijn te verhalen op degene die hier aansprakelijk voor is. Om dit te realiseren, kunt u in veel gevallen beter een jurist in de arm nemen dan een letselschade advocaat in Breda. Waarom? Dat leggen we u graag uit.

Het alternatief voor een letselschade advocaat

Zoekt u hulp bij het hele traject van letselschaderegeling? In 95% van de situaties heeft u geen letselschade advocaat nodig, maar een letselschade jurist. Maar een heel klein percentage van de zaken komt namelijk voor de rechter. Dat betekent dat het overgrote deel wordt geregeld buiten advocaten en rechtbanken om. In de meeste gevallen gebeurt dit door letselschadebureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars. Wij helpen cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Breda. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Gratis hulp van Hofmans Letselschade Breda

Zoals u zelf misschien al heeft gemerkt, kan letselschade diverse onvoorziene kosten met zich meebrengen. Deze kunnen we verhalen op degene die hiervoor verantwoordelijk is. Dit betekent dat u die andere partij aansprakelijk moet stellen. Hoe? Daar helpen we u graag bij. Geheel kosteloos. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade daadwerkelijk verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Breda, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Breda

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen