Letselschade advocaat Arnhem

Letselschade advocaat Arnhem

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van  letselschade.

Ben ik verplicht ik een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Arnhem. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen. Bijvoorbeeld op station Arnhem Centraal, waar u in de drukte wordt aangereden door een taxi. Of u struikelt tijdens het winkelen in de Weverstraat over een kapotte stoeptegel. Maar ook kunt u slachtoffer zijn van een gebrekkig product, dat bij normaal gebruik schade heeft veroorzaakt. Voor u het weet, heeft u naast het aangedane leed ook nog extra kosten door schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Zo moet u misschien huishoudelijke hulp inschakelen omdat u zelf niet meer kunt schoonmaken. Of u zit met reiskosten, aangezien u niet meer kunt fietsen of autorijden. Wilt u deze kosten verhalen op degene die hier verantwoordelijk voor is, en bent u daarvoor op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem? Wij geven u graag een net zo goede optie.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Arnhem

Zoekt u hulp bij het hele traject van letselschaderegeling? Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij eerst of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Heeft deze erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade? Dan worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die partij. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade, in welke vorm dan ook? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Arnhem

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!