Letselschade advocaat Amsterdam

Bent u slachtoffer van letselschade, en zoekt u hulp bij het verhalen van de schade op de verantwoordelijke partij? Dan kunt u in 95% van de gevallen beter kiezen voor een jurist, dan voor een letselschade advocaat in Amsterdam. Dit omdat maar een heel klein percentage van de zaken voor de rechter komt. Het overgrote deel wordt namelijk geregeld buiten advocaten en rechtbanken om. Wie het hele traject van letselschaderegeling in dat geval uitvoert? Dat wordt voornamelijk door letselschadebureaus gedaan, zoals Hofmans Letselschade. Wij helpen cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Amsterdam. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen. Zo kunt u op de Rozengracht worden aangereden door een taxi, of in het Vondelpark door een onoplettende fietser. Maar ook kunt u slachtoffer worden van een medische fout. Hierdoor kunnen de kosten snel oplopen, door schadeposten waar u misschien niet direct aan denkt. Voorbeelden zijn aanpassingen aan uw huis, omdat u door uw verwondingen niet meer de trap op kunt lopen. Of reiskosten omdat u gedurende een bepaalde periode niet meer kunt fietsen. Dit soort kosten kunnen we verhalen op degene die hier aansprakelijk voor is. Hoe? Dat vertellen we u graag in een vrijblijvend gesprek.

Gratis hulp van Hofmans Letselschade Amsterdam

We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de verantwoordelijke partij. Onze dienst kost u overigens niets. Tijdens uw eerste gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, vergoedt zijn of haar verzekeraar de kosten van Hofmans Letselschade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Amsterdam, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade, in welke vorm dan ook? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Amsterdam

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen