Letselschade advocaat Amsterdam

Letselschade advocaat Amsterdam

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van  letselschade.

Ben ik verplicht ik een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Amsterdam. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen. Zo kunt u op de Rozengracht worden aangereden door een taxi, of in het Vondelpark door een onoplettende fietser. Maar ook kunt u slachtoffer worden van een medische fout. Hierdoor kunnen de kosten snel oplopen, door schadeposten waar u misschien niet direct aan denkt. Voorbeelden zijn aanpassingen aan uw huis, omdat u door uw verwondingen niet meer de trap op kunt lopen. Of reiskosten omdat u gedurende een bepaalde periode niet meer kunt fietsen. Dit soort kosten kunnen we verhalen op degene die hier aansprakelijk voor is. Hoe? Dat vertellen we u graag in een vrijblijvend gesprek.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Amsterdam

We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de verantwoordelijke partij. Onze dienst kost u overigens niets. Tijdens uw eerste gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, vergoedt zijn of haar verzekeraar de kosten van Hofmans Letselschade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade, in welke vorm dan ook? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Amsterdam

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!