Letselschade advocaat Amersfoort

Zoekt u een letselschade advocaat in Amersfoort? De kans is heel groot dat u die eigenlijk helemaal niet nodig heeft. Het overgrote deel van de zaken wordt namelijk buiten advocaten en rechtbanken om geregeld, omdat maar heel weinig gevallen voor de rechter komen. Daarom kunt u beter letselschadebureaus zoals Hofmans Letselschade en verzekeraars in de arm nemen, die het hele traject van letselschaderegeling uitvoeren. Wij helpen cliënten met letselschade uit (de omgeving van) Amersfoort geheel kosteloos. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Oorzaken letselschade

Hoe heeft u letselschade opgelopen? Dat kan natuurlijk op veel verschillende manieren zijn gebeurd. Misschien bent u in een winkel uitgegleden op een net gereinigde vloer en hard ten val gekomen. Of u bent op de Stadsring aangereden door een taxi die veel te hard reed. U kunt hierdoor niet alleen lichamelijke klachten hebben, maar ook plotseling met schadeposten zitten. Te denken valt aan huishoudelijke hulp, omdat u dit niet zelf meer kunt uitvoeren. Of reiskosten doordat u niet meer kunt fietsen. Dit soort kosten kunt u verhalen op degene die hiervoor aansprakelijk is. Hoe? Dat leggen we u graag uit in een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Hofmans Letselschade Amersfoort

We staan u bij in het uitzoeken van de aansprakelijkheid, om vervolgens de schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Onze dienst is helemaal gratis, dus u hoeft niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken wij eerst of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door zijn of haar verzekeraar. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten. Dit in tegenstelling tot een letselschade advocaat in Amersfoort, die vaak wel kosten in rekening brengt.

Heeft u letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Amersfoort

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen