Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat Almere

Wat doet een Advocaat bij letselschade?

Net als de Register experts-personenschade en letselschadejuristen van Hofmans Letselschade is de letselschadeadvocaat gespecialiseerd in het verhalen van  letselschade.

Ben ik verplicht ik een letselschadeadvocaat in te schakelen om mijn schade te verhalen?

Nee, u bent niet verplicht een letselschadeadvocaat in te schakelen. Het verhalen van letselschade wordt in 98% van de gevallen buiten de rechtszaal afgehandeld. U heeft daarom in de meeste zaken geen advocaat nodig. Mocht dat toch nodig zijn, dan kan Hofmans Letselschade u helpen bij het vinden van een advocaat. Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

Hofmans Letselschade helpt cliënten kosteloos met letselschade uit (de omgeving van) Almere. Al meer dan 20 jaar, met succes.

Kosten verhalen op de aansprakelijke partij

U kunt in allerlei soorten situaties letselschade oplopen: van een aanrijding op het zebrapad door een scooter bijvoorbeeld, of door een fikse trap van een paard in het Almeerderhout. Maar ook kunt u slachtoffer zijn van een ongeval op het werk. In al deze gevallen kunnen de kosten snel oplopen door schadeposten waar u misschien niet meteen aan denkt. Wellicht kunt u voor een bepaalde tijd niet meer fietsen, waardoor u genoodzaakt bent met het openbaar vervoer te reizen. Of moet u een klusjesman in de arm nemen, omdat u niet meer in staat bent om uw huis te onderhouden. Is iemand anders hier aansprakelijk voor, dan is het mogelijk die kosten op hem of haar te verhalen.

Kosteloze hulp van Hofmans Letselschade Almere

Zoals u zelf misschien al ondervindt, kan letselschade diverse onvoorziene kosten met zich meebrengen. We kunnen deze kosten verhalen op degene die hiervoor verantwoordelijk is. Dit betekent dat u die andere partij aansprakelijk moet stellen. Hoe? Daar helpen we u graag bij. Geheel kosteloos. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zodra deze heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door zijn of haar verzekeraar. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat Almere

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!