Hersenschudding letselschade

Hersenschudding letselschade

Een hersenschudding is vaak het gevolg van een klap tegen het hoofd, waarbij de hersenen even flink door elkaar worden geschud. Dit kan bijvoorbeeld door een verkeersongeval gebeuren. Hoe het herstel hiervan verloopt, is voor iedereen anders. Vaak duurt het ook langer dan het slachtoffer zelf inschat. Hij of zij kan veel last hebben van onder andere vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid en concentratieproblemen. Dit kan soms wel enkele maanden aanhouden. Heeft u bij een ongeval een hersenschudding opgelopen en lijdt u hierdoor letselschade? En is iemand anders hier aansprakelijk voor? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding.

Hoeveel is de schadevergoeding bij hersenschudding letselschade?

U vraagt zich natuurlijk af aan welk bedrag u hierbij mag denken. Dat hangt af van verschillende factoren. Zo zijn er wellicht schadeposten die behoorlijk snel kunnen oplopen, zoals hulp in de huishouding. Maar het kan ook zijn dat u door uw concentratieproblemen studievertraging oploopt. Omdat een vergoeding even op zich kan laten wachten, regelen wij voorschotten. Zo kunt u de onkosten alvast betalen, zonder daardoor in de financiële problemen te komen. Ook is het mogelijk dat u inkomsten misloopt, doordat u door de hersenschudding minder goed kunt presteren.

Hulp van Hofmans Letselschade is kosteloos!

Wij kunnen een schadevergoeding claimen voor de materiële schade die u is aangedaan, maar óók voor de immateriële schade in de vorm van smartengeld. Hierbij gaat het om het leed dat u is aangedaan, zowel fysieke als psychische schade. Om dit voor elkaar te krijgen, moet de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld. En die zorg nemen we u graag uit handen. We zoeken de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Dit kost u overigens helemaal niets. Zodra de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, vergoedt deze de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit onverwachts toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u hersenschudding letselschade opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten kosteloos en met succes, al meer dan 20 jaar.

Hersenschudding letselschade

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!