Gebroken been letselschade

Gebroken been letselschade

Heeft u een gebroken been opgelopen, en is iemand anders hier aansprakelijk voor? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Wellicht bent u op de fiets aangereden door een auto, waarbij u hard ten val bent gekomen. In het ziekenhuis blijkt dat uw been is gebroken, waardoor u gedurende een langere periode niet meer kunt doen wat u van plan was.

Hoeveel is de schadevergoeding voor een gebroken been?

Op hoeveel vergoeding u recht heeft door uw letselschade, hangt af van een aantal factoren. Zo kan het zijn dat u uw huis wilde gaan onderhouden, wat nu moet worden uitgevoerd door een schilder. Dat brengt uiteraard kosten met zich mee, die u anders niet had hoeven maken. Maar denk ook aan reiskosten, omdat u voorlopig niet meer kunt autorijden en fietsen. Zoals u leest, kunnen de schadeposten al snel oplopen. Om te voorkomen dat u hierdoor in financiële problemen komt, regelen wij alvast voorschotten. Hiermee kunt u de onkosten gelijk betalen. Het kan ook zo zijn dat u inkomsten misloopt, omdat u bijvoorbeeld enige tijd uw werk niet kunt uitvoeren.

Hulp van Hofmans Letselschade is kosteloos!

U kunt dus een schadevergoeding krijgen voor de letselschade die u is aangedaan. Om dit te realiseren, moet de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld. En daar helpen we u graag bij, want u heeft vast al zorgen genoeg. We zoeken onder andere de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Dit doen wij overigens helemaal gratis. Zodra de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, vergoedt deze de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit tegen verwachting in toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u een gebroken been opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten kosteloos en met succes, al meer dan 20 jaar.
Gebroken been letselschade

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!