Gebroken arm letselschade

Gebroken arm letselschade

Heeft u een gebroken arm opgelopen? Misschien bent u uitgegleden over een veel te gladde winkelvloer, of hard gevallen door een aanrijding met een scooter. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw gebroken arm , dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding.

Hoeveel is de schadevergoeding voor een gebroken arm?

Vaak is dat de eerste vraag die we krijgen van een cliënt. De vergoeding voor uw letselschade hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld van de verschillende schadeposten waar u mee te maken krijgt. Alle aantoonbare kosten die u zonder het ongeval niet zou hebben gehad, kunt u namelijk als schade noteren. Te denken valt aan hulp in de huishouding, omdat u dat zelf enige tijd niet meer kunt doen. Of bijvoorbeeld reiskosten, omdat u niet meer kunt fietsen en autorijden. Dit soort schadeposten kunnen snel oplopen. Omdat we niet willen dat u in financiële problemen komt, regelen wij alvast voorschotten. Hiermee kunt u de onkosten direct betalen.

Hulp van Hofmans Letselschade is kosteloos!

Wij helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding voor uw gebroken arm. Hoe? Door de tegenpartij aansprakelijk te stellen. We zoeken onder andere de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Dit doen wij overigens helemaal gratis. Zodra de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, vergoedt deze de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit tegen verwachting in toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u een gebroken arm opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen onze cliënten kosteloos en met succes, al meer dan 20 jaar.

Gebroken arm letselschade

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!