Aansprakelijke partij

Wie is de aansprakelijke partij?

Degene die juridisch gezien verantwoordelijk is voor het letsel, is de aansprakelijke partij. Dit is niet altijd dezelfde persoon als de veroorzaker van de schade. Zelfs iemand die het letsel niet heeft veroorzaakt, kan toch verantwoordelijk zijn voor de aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid

In verschillende gevallen van letselschade, kunnen anderen aansprakelijk zijn voor de letselschade. Denk bijvoorbeeld aan:

Letselschadevergoeding

Een schadevergoeding opeisen is alleen mogelijk wanneer de andere partij aansprakelijk is. Dus als u schade heeft door toedoen van deze partij. Bij een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk gelden er andere regels dan bij andere gevallen van letselschade. De letselschadespecialisten van Hofmans Letselschade helpen u hier graag bij. Samen gaan we op zoek naar het bewijs waarmee u kunt aantonen dat u schade heeft door het handelen van de andere partij.

Eigen schuld, toch letselschadeclaim indienen

Het kan zijn dat u zelf ook schuld heeft aan het ongeluk of incident waardoor het letsel is ontstaan. U krijgt dan niet de complete letselschade vergoed, maar kunt wel een deel van de kosten claimen. Onze letselschade experts helpen u bij het aansprakelijk stellen van de andere partij en bij het indienen van uw schadeclaim.

Is mijn letselschade verhaalbaar op de aansprakelijke partij?

BEL (020 – 471 40 04) of MAIL ons. Ons advies is geheel KOSTELOOS en VRIJBLIJVEND!

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!